FAQ  •  Register  •  Login

Elemental Shaman

<<

Adoptedchild

Posts: 2

Joined: 11 May 2017, 10:09

Post 12 May 2017, 00:35

Elemental Shaman

Nume: Cristi

Varsta: 24

Ocupatie: Profesor lb. engleza

O adresa e-mail/Skype/ de contact: titucristian93@hotmail.com. Skype: n0s.romania

Numele caracterului: Adoptedchild

Link de armory: https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... optedchild

Care este spec-ul tau principal?: Elemental

Care este spec-ul tau secundar?: Restoration, insa este atat de secundar incat doar prin dungeons il mai folosesc, intrucat nu ma mai atrage foarte mult.

Link cu loguri din raidul actual : https://www.warcraftlogs.com/rankings/c ... 961/latest. Aici observ ca desi am facut pe NH HC complet, nu s-au inregistrat datele, poate gresesc eu, insa pe Armory sunt toate actualizate pe partea de progression.

Arata-ne o poza cu UI-ul tau: http://www.imagebam.com/image/771885548174856

Argumenteaza utilizarea talentelor si glyph-elor tale: Consider a fi cele mai ok pentru partea de progres atunci cand vine vorba de damage output, in special burst damage. Desigur ca si spec-ul cu lightning rod isi are rostul sau la anumiti bosi, insa, per total, consider ca spec-ul cu Ascendance este cel mai viabil. Sa nu mai aducem in discutie ca pentru fiecare spec in parte ai nevoie de alte stats-uri, de ex. pe partea de Ascendance vei dori un cap de cca 87% mastery, apoi crit ca 2nd stat and so on. Iar pt. lightning rod vei vrea Crit+Haste ca main stats, insa pe single target dps nu vei vedea rezultate considerabile, cel putin nu pt. item lvl-ul pe care-l am acum, atunci cand nu sunt si adds in jurul target-ului principal. Pe partea de M+ dungeons, lightning rod am putut observa ca este cel mai viabil pentru fast trash clear.

Ce addon-uri folosesti in mod uzual pt fight-uri de progres?: DBM ar fi cam singurul, nu am obisnuit sa folosesc tot felul de addons, inca de cand jucam pe Wotlk.

Istoricul tau cu WoW pana in momentul de fata: Am jucat foarte mult in Wotlk, desigur pe diferite servere private care imitau experienta de pe Blizzard, unde am reusit sa fac parte dintr-o guilda ce urmarea progresul si astfel am ajuns sa facem pe toate dificultatile raid-urile complet, fie ele ICC, ToGC, Naxxramas s.a.m.d. Cred ca adunat as putea spune ca am cca. 6 ani de experienta in ce priveste Elemental Shaman, jucand aceasta clasa inca din LK.

Mai esti implicat in alte jocuri (casual sau profesional)?: Tom Clancy Rainbow Six Siege, Overwatch, Heroes of the Storm, iar atunci cand mai iese cate-un titlu single player, de exemplu Outlast 2 fiind ultimul, mai pierd cate-o ora si pe acolo.

Care este motivul principal pentru care doresti sa te alaturi guildei Twisted?: Doresc sa fac parte dintr-o astfel de guilda, intrucat asa cum am urmarit si in perioada cand jucam Wotlk, si acum urmaresc acelasi lucru, progresul. Guilda din care fac parte este o guilda ok, in ce priveste sociabilitatea, insa pe partea de progres nu pot face mai mult de NH HC, mai bine zis, nu doresc sa depuna efortul necesar, fiind mai mult o guilda casual.

Ce contributie vei aduce tu guildei?: Ma consider a fi un om extrem de sociabil, serios si responsabil; de asemenea, experienta in ce priveste clasa aferenta cred ca va fi un plus, pe langa hotararea de a deveni mai bun cu fiecare raid.

Cunosti pe cineva care e deja in Twisted?: Da, Nightvisions, care doar ce a fost admis acum o zi, daca imi aduc aminte, fiind amici in viata de zi cu zi, la recomandarea mea facandu-si aplicatia. Pe langa asta, avem o istorie in WoW inca de acum cativa ani.

Ce intrebari ai legate de guilda?: Momentan, niciuna.
<<

Waterpolo

Posts: 66

Joined: 13 Sep 2013, 14:20

Post 12 May 2017, 12:36

Re: Elemental Shaman

Salut, iti voi da invite ca social, din pacate nu esti ceea ce cautam pentru progresul de mythic si la capitolul shamani chiar stam bine. Ca social poti oricand participa la, altrunurile si social runurile noastre de normal si hc. Astept /w ingame pt invite.
O zi buna.
Waterpolo
<<

Adoptedchild

Posts: 2

Joined: 11 May 2017, 10:09

Post 12 May 2017, 12:46

Re: Elemental Shaman

In regula,

Pe parcurs ma voi geara mai bine si poate voi avea ocazia sa particip si pe partea de mythic, nu e nicio problema.

Return to Recrutări

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron